Karton na tort 260x260x250 mm
Restauracje pozwalają coraz częściej wnieść swoim klientom gotowe torty czy ciasta. Jest to doskonała opcja, ponieważ są ludzie, którzy wolą samodzielnie coś przygotować na jakąś ważną uroczystość, bądź zakupić w cukierni. Jednakże oprócz dokonania wyboru właściwych składników, powinni pamiętać o dobrym transporcie deseru, aby podczas podróży nie został w żadnym stopniu uszkodzony.
Transport słodkości — karton na tort
Obecnie na rynku dostępnych jest wiele rozmiarów opakowań kartonowych na ciasta, dlatego z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie. Człowiek nie musi nadal ograniczać się do małych, niskich tortów, ale może samemu zrobić bądź złożyć zamówienie w cukierni na torta złożonego z kilku pięter. Opakowania tekturowe będą gwarantem bezpiecznego transportu deseru, bez ryzyka powstawania uszkodzeń.
Opakowanie cukiernicze — na co zwrócić uwagę?
Do jednych z najważniejszych czynników tych pudełek kartonowych można zaliczyć materiał, rodzaj tektury i falę. Najczęściej można spotkać kartony na tort, bielone tylko z jednej strony, dzięki czemu nic nie przenika do wypieków.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.