Karton na tort 300x300x350 mm
Każda cukiernia rozumie, jak kluczowe jest staranne zapakowanie ciasta, aby mogło ono bezpiecznie podróżować do miejsca przeznaczenia. Jednym z największych problemów twórców deserów jest właśnie to.
Wypieki zapakowane w karton a transport
Jak już wcześniej zostało powiedziane, podstawową funkcją kartonu na ciasto jest zagwarantowanie deserowi odpowiedniej ochrony w trakcie dostarczania go w konkretne miejsce. W tym celu najlepszy poziom bezpieczeństwa mogą zapewnić słodycze zapakowane w tekturę, ponieważ skutecznie zapobiega ona temu, aby wszelkie wyroby cukiernicze np. wchłaniały wilgoć.
Jaki pojemnik kartonowy jest najlepszy do przewożenia tortu?
Po pierwsze takie, które mają odpowiednią grubość (gramaturę), bezpieczne zamknięcie i posiadają uchwyt, który ułatwia transport wypieków. Mówi się, że około 400 g/m2 to idealna gramatura. Dodatkowo opakowania biodegradowalne zapewniają minimalne zmiany temperatury powietrza i ochronę przed szkodliwym promieniowaniem słonecznym.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.